Maak deel uit van LPC

.
Vertalen: EnglishDeutschFrançaisItalianoEspañolPolski
.

Welkom – Wat is LPC? – Het leven in een kampMaak deel uit van LPCKalender .

Foto’sDonerenNieuws (in het Engels)Support Groups – Contact met LPC .

.
Er zijn twee manieren om deel te nemen aan LPC:

  • Campers zijn meestal tussen 9 en 17 jaar. Ze maken deel uit van LPC zomerkampen en hebben plezier door deel te nemen aan kampactiviteiten.
    .
  • Leiding  bestaat uit kamp counselors of kamp directors. Counselors zijn meestal 18 jaar of ouder; ze werken als deel van een team aan het voorbereiden van kampactiviteiten, het in de gaten houden en begeleiden van campers, en helpen om het zomerkamp goed te laten verlopen. Directors zijn meestal jarenlang counselors geweest voordat ze een zomerkamp gaan leiden; ze selecteren counselors om het kamp te leiden en campers die deelnemen aan het kamp, en ze overzien het proces van de planningsfase tot aan het eind van de zomer.

Klik op bovenstaande link voor details over hoe iemand een camper, een counselor of een director wordt. U zou ook deel uit kunnen maken van een van de LPC Support Groups, die in sommige landen opgezet zijn en hulp bieden aan counselors en directors die kampen in de buurt organiseren, of u zou LPC kunnen steunen door een donatie te doen aan de organisatie.

Advertisements